2014-02-10


Köpte en gammal kamera till för lite över en vecka sedan. Den såg fin ut på bilden och beskrivningen så jag lade ett vinnande bud på auktionssidan TRADERA.

Jag fick hem den blixtsnabbt med posten på någon dag efter betalning och den lilla kameran visade sig vara en riktig pärla! Skicket var utomordentligt fint och optiken fin. Mitt enda lilla problem var att det regnade dag efter dag och jag kunde bara inte komma ut för att testa den.

Så idag kom jag äntligen ut även om vädret var mulet och regnet hängde i den kalla blåsten. Jag tog en rulle 400 iso svart-vit film som jag pressade till 1600 iso för att få en fin kornringhet och bra slutartider. Som tur var det alldeles hemma och jag hade en varm kopp kaffe väntandes när jag kom hem med kalla fingrar!
Kameran kändes precis så underbar jag hade föreställt mig innan jag gick ut och var väl värd priset jag fick ge för den! Del lönar sig verkligen att hålla utkik efter något udda att fotografera med i dessa digitala tider.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar