2012-02-28

Flera vägar dit man vill komma..


Kära blogg läsare!

Dagar har blivit till veckor och veckor till månader. Besöken till denna sida håller sina jämna steg och jag får bättre och bättre perspektiv på den mängd bilder jag fotograferat genom åren.. Hasselblad-fotograf i själen, men en hel del digitalt och analogt fotograferande har det även blivit med min fantastiska Nikon utrustning som jag även burit på.

Innan digital tekniken tog ny fart kring 2005 då jag började digitalisera Hasselblad rutorna, trodde jag att tekniken skulle försvinna då jag inte längre hade tillgång till ett mörkrum för att kunna skapa mina bilder. Det blev allt färre turer med min Hasselblad och allt fler med min digitala och analoga Nikon.

Jag tänkte presentera en del av mina analoga och digitala bilder mellan Hasselblad bilderna ett tag. Hoppas Du trots allt följer mina bilder och rekommenderar sidan till andra foto intresserade vänner!

//P.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar